Webdesign

Het is dankzij zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google, dat we zo’n groot aanbod te zien krijgen op het moment dat we ergens naar zoeken. Als ondernemer wilt u een zoeker een bezoeker laten worden, en uiteindelijk een bezoeker klant laten worden. Maar hier moet u wel wat voor doen.

De eerste indruk

Een eerste indruk is in alle opzichten erg belangrijk. Of u nu de nieuwe buurman een hand geeft, voor het eerst op uw nieuwe werkplek komt of u een nieuwe web-site opent.

Al deze eerste indrukken zijn even belangrijk.

Gevonden!

Maar hoe mooi een web-site er ook uit ziet, u heeft er helemaal niets aan als de web-site niet goed gevonden wordt. Als u in Google zoekt met bepaalde zoekwoorden, dan wilt u een goed passend resultaat vinden.

Als professionele web-site bouwer is Oyit Consultancy bekend met Search Engine Optimization (SEO) tools om (potentiële) klanten via de juiste weg naar uw web-site te leiden. Wij gebruiken optimalisatie software bij het trefwoorden onderzoek en SE tools, maar ook Google webmaster tools.

En als we bezoekers hebben gecreëerd willen we ze graag verleiden tot het doen van een actie, bijvoorbeeld het invullen van een online formulier of het doen van een online aankoop. We willen de customer journey verbeteren. Hiervoor gebruiken we conversietools, tracking tools, gebruikerstesten en A/B testen.

Een kloppend geheel

U wilt een kloppend geheel. Hierbij is het belangrijk om te weten wat u specifiek wilt van een bezoeker op uw site. Er zijn verschillende software applicaties (Content Management Systemen) WordPress, Joomla, Prestashop of Lightspeed die we op verschillende wijzen kunnen inrichten afhankelijk van uw wensen, om van een bezoeker te verkrijgen wat u verwacht.

Snelheid

Een professionele uitstraling gaat vaak gepaard met wat meer applicaties of plug-ins in de site. Maar u wilt wel dat u web-site snel start en snel laadt, zonder een bezoeker te verliezen voordat hij überhaupt uw pagina heeft bekeken.

Oyit Consultancy kiest voor u de juiste applicaties, plugins en apps.

Kies voor professionaliteit!

spatie