Waarom E-learning

 

E-learning (Nederlands: Online Opleiden) zijn leeractiviteiten waarbij je interactief gebruikmaakt van een computer die verbonden is met een computernetwerk.  OYIT Software Consultancy ontwerpt via Easy Generator leervormen voor de farmaceutische industrie die gebruik willen maken van een computernetwerk voor distributie, communicatie en facilitering.

 

 

E-learning is een goed middel om ’distance’ learning (of afstandsonderwijs) mogelijk te maken, het maakt plaats- en tijdonafhankelijk onderwijs en training mogelijk.  OYIT Software Consultancy concentreert zich hierbij het ontwikkelen en beheersen van leermateriaal en leerprocessen. Wij maken het mogelijk om uw interne en/of externe trainingen online aan te bieden.

Voordelen van E-learning via OYIT Software Consultancy:

  • Lerenden hebben tot 24 uur en zeven dagen per week toegang tot de leeromgeving. Werknemers hebben toegang tot trainingsmogelijkheden waar en wanneer ze maar willen, thuis of op het werk. Het leermateriaal kan gemakkelijk in ‘brokjes’ worden verdeeld, waardoor de cursist de stof beter naar eigen behoefte kan opnemen.
  • Bij klassikale trainingen moeten alle lerenden evenveel tijd besteden aan de training. Bij E-learning kunnen lerenden beter in eigen tempo leren en net zo veel tijd aan de training besteden, als zij dat nodig hebben.
  • Dankzij E-learning hoeven lerenden minder te reizen om deel te nemen aan cursussen of opleidingen. Ze geven ook minder geld uit aan reis- en verblijfskosten.
  • Dankzij E-learning is het mogelijk om meer medewerkers in kortere tijd te trainen. Je kunt met één trainer meer cursisten bereiken dan voorheen, omdat je trainer en cursisten niet meer bij elkaar hoeft te brengen in één ruimte.
  • Trainers kunnen het cursusmateriaal makkelijk up-to-date houden door in een handomdraai voor een geheel netwerk een aanpassing te doen, waardoor de werknemers toegang hebben tot de meest actuele informatie.
  • Dankzij E-learning kunnen medewerkers op verschillende locaties gemakkelijker werken aan een gezamenlijk nieuw project en ICT gebruiken om informatie op te zoeken en om met elkaar te communiceren. Leren en werken vinden geïntegreerd plaats.
  • Lerenden kunnen met behulp van ICT ook competentiegericht leren. Ze doen eerst een test om te zien welke competenties ze kunnen verbeteren en op basis daarvan kan de E-learning cursus starten.
  • E-learning kan ook worden gebruikt als extra service voor klanten, en dus voor klantenbinding. Bijvoorbeeld bij relatief ingewikkelde producten als een elektronische agenda kunnen klanten een cursus via internet doen om de functionaliteit van het apparaat te leren gebruiken.

 

Laat OYIT Software Consultancy uw traditionele trainingen omzetten naar E-learning!