Outsourcing

 

OYIT Software consultancy biedt outsourcing diensten aan op het gebied van software development. Het uitbesteden vindt plaats zowel in de vorm van projecten als in dedicated teams.

Met een gunstig prijsniveau zijn we in staat een hoog niveau van dienstverlening aan te bieden op het gebied van software ontwikkeling.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Deze is gegarandeerd in elke fase van het project door inzet van gekwalificeerde, ervaren specialisten en door toepassing van bewezen methoden en technieken.

 

 

Ontwikkelen doen we vooral in .NET en Java. Voor Rich internet applicaties gebruiken we de Google Web Toolkit (GWT). Deze toolkit biedt de ervaring van een lokale applicatie in de webbrowser.

Naar keus, en afhankelijk van de eisen, gebruiken wij Oracle, Microsoft SQL, PostgreSQL of MySQL als database.

Via Hibernate of iBATIS bereiken we maximale flexibiliteit. We maken gebruik van een zelf ontwikkelde verzameling van componenten, waardoor we snel in staat zijn om standaard functies te implementeren. In ons team beschikken we over specialisten op het gebied van grafisch design en testen. Voor het uitvoeren van tests gebruiken we tools die geautomatiseerd (her)testen mogelijk maken.

Onze partners hebben bovendien ervaring met Delphi, Bizztalk, Symbian en Windows Mobile.

 

Ons ontwikkelteam is Microsoft Gold Certified partner en heeft een ISO 9001 certificering.