Het is belangrijk je website goed te onderhouden. Alleen een website die goed onderhouden wordt, ziet er professioneel uit, functioneert goed en is bovendien honderd procent veilig.
Oyit biedt onderhoud aan voor een zeer lage prijs!
In al onze SLA’s is VPS hosting van uw domein bij Oyit inbegrepen.

Wij zorgen voor volledige beveiliging van uw website. Zo is de website en zijn bezoekers beschermd tegen aanvallers.

Onze SLA’s

Met onze Service Level Agreement’s (SLA’s) zien we in duidelijke termen onze prestatieniveaus met betrekking tot beschikbaarheid en bereikbaarheid van onze hosting services.

Onderhoud bij Oyit betekent

Back-up

Een back-up is een reservekopie van bestanden, instellingen en programma’s op een server of computer. Wanneer er iets mis gaat kan deze reservekopie geraadpleegd worden om bestanden, instellingen en programma’s te herstellen naar de oude, dan wel een nieuwe locatie.

Proactieve monitoring

Alle websites die wij in onderhoud hebben worden 24/7 in de gaten gehouden op het gebied van beveiliging en stabiliteit. Wij scannen continue op malware.

Updates en controles

Een veilige en stabiele website is erg belangrijk voor u en uw klanten. Het is dan ook noodzakelijk dat updates van het CMS-systeem, van apps en plugins worden gemonitord en regelmatig worden doorgevoerd.

VPS hosting

VPS staat voor Virtual Private Server. Het is een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server. Deze fysieke server is opgedeeld in meerdere VPS-en door middel van virtualisatietechnieken.

Responstijd

Onze responstijd is de tijdsduur tussen de correcte melding door de opdrachtgever van een storing en de aanvang van de werkzaamheden verband houdende met de oplossing daarvan (gemeten binnen het sevice window).

Service Window

Het service window geeft de tijdspanne aan waarbinnen storingen kunnen worden gemeld en waarbinnen de responstijd actief is.

Onderhoud en werkzaamheden

Deze kolom geeft aan op welke momenten standaard onderhoud, hosting onderhoud en andere onderhoudswerkzaamheden aan uw website worden uitgevoerd

Systeembeheer uren

Systeembeheer en gebruikersondersteuning zijn van cruciaal belang en noodzakelijk voor de goede werking van de systemen. U moet hier denken aan:

  • Het toevoegen / wijzigen / verwijderen van gebruikersinformatie;
  • Het documenteren van het systeem / toepassingen / gebruikersinformatie;
  • Het opnieuw instellen van wachtwoorden;
  • Het beantwoorden van technische vragen;
  • Beveiligingswijzigingen / aanpassingen;
  • Het eventueel offline zetten van de site;
  • Garanderen dat services permanent actief zijn.

De systeem-uren borgen niet de tijd voor het oplossen van comptabiliteitsproblemen voor templates, specifieke plugins en andere specifiek voor de website bedoelde applicaties.

Maandelijkse aanpassingsuren

Omdat een website en de wereld waarin zij zich begeeft dynamisch is, zijn er altijd wel wat aanpassingen nodig. In de tabel is aangegeven voor hoeveel uren aan aanpassingen geen kosten worden berekend.

Maximale opslag capaciteit

De maximale opslag capaciteit is de hoeveelheid schijfruimte die de website maximaal mag innemen op de VPS.

Maximaal aantal e-mail adressen

Een e-mailadres vormt een belangrijk element in het professioneel overkomen als organisatie of als webwinkel. Met meer e-mail adressen kunt u niet alleen zakelijk en privé scheiden. maar ook gericht communiceren van en naar verschillende disciplines binnen of buiten uw organisatie.

Onderhoud en hosting van slimme URL’s

Iedere pagina van een website heeft een unieke URL. Door een en ander slim aan te pakken kan een website beter gevonden door Google en andere zoekmachines door gebruik te maken van slimme URL’s.
Voor slimme URL’s hanteert Oyit de SLA PERSONAL, maar voor een gereduceerd tarief van € 10,- onder dezelfde voorwaarden.

De optie tot training op maat

Wanneer u niet of niet goed bekend bent met WordPress, Joomla, Magento, Lightspeed en toch uw eigen aanpassingen wilt plegen, dan is het aan te bevelen hiervoor een training te volgen. Wij kunnen op locatie of op afstand een cursus op maat verzorgen zodat u leert te werken met uw content managementsysteem.

Performance garanties van onze VPS server

  • HTTP/2, OPcache, gzip ondersteuning
  • Redis & Memcached Add-on
  • Varnish (SSL) Optimizedid

Website voor € 199,-

Website voor € 399,-

Voor vragen kunt ook gerust contact met ons opnemen.