Interim management

Voor Oyit Consultancy ligt de uitdaging in het verbeteren van het rendement van uw bedrijf door verschillende mogelijkheden aan te spreken; groei, efficiency, inkoop, kosten, productiviteit, enzovoort. Kortom het realiseren van efficiency in alle bedrijfsprocessen.

Focus, visie, missie en strategie-doelstellingen staan daarbij centraal en dienen vertaalt te worden naar een doelmatige marktbewerking. Een effectieve aanpak van uw zakelijke uitdagingen en problemen geven u meer tijd en energie.

Oyit Consultancy werkt volgens de customer intimacy strategie. Concreet betekent dit, dat wij streven naar een intensieve relatie, met onze klanten zodat wij u hoogstaande service kunnen leveren.

De directie staat vaak alleen, wij kunnen ons makkelijk aanpassen met ons aanbod aan advies, te vertalen in efficiënte, slimme, werk- en kostenbesparende service verlening. Een klankbordfunctie op maat.

MKB bedrijven hebben (soms of tijdelijk) behoefte aan een gesprekspartner die hen bijstaat in het door-ontwikkelen van hun onderneming, afnemers, markten en producten of starten in een andere marktsector; iemand die neutraal in het verhaal staat en die met open ogen en een open oor de situatie in zich opneemt en mee helpt denken in het uitwerken van de problemen en uitdagingen.

Oyit Consultancy levert aantoonbare resultaten!