Even voorstellen

Ik woon sinds een jaar of 8 in het groene Wageningen samen met mijn partner en mijn zoon.

Ben wel een beetje een workaholic maar geniet erg van fitness (3x per week) en sla graag een balletje. Ik heb vroeger veel en graag gedoken (scuba-diving), maar dat is er de laatste jaren niet meer van gekomen.

In mijn vroege jaren ben ik van het VWO-B in Maastricht doorgestroomd naar de HTS in Enschede, als brommersleutelaar gekozen voor de richting Werktuigbouwkunde. Techniek heeft nog steeds mijn grote passie, al heeft deze zich de laatste decennia verplaats naar techniek van de ICT.

Na mijn HTS heb ik nog mijn propedeuse gehaald op de TH-Twente, maar ben na enige onrust gaan werken.

In mijn loopbaan heb ik, van chef via de tussenliggende stappen, carrière gemaakt tot op CEO niveau en daarna de beslissing genomen om een eigen bedrijf op te zetten van enige omvang.

Om een lang verhaal kort te maken is dat een groot echec geworden; met name de grafische tak Altera Media Pars, met vele bekende grafische bedrijven als bijvoorbeeld Veenman drukkers, gaf een faillissement met veel ellende.

Het heeft mij een aantal jaren gekost om hiervan te herstellen en ben na mij MBA opleiding aan de slag gegaan als interimmer, nu gebruiken we meer de term ZZP-er (via Oyit Consultancy).

   

Via een toevallige vraag ben ik de laatste jaren in contact gekomen met online marketing.

Omdat ik graag ‘lever’ als ik voor iets gevraagd wordt en hou van complexe omgevingen, betekent dit dat ik momenteel voor meer dan 100% van mijn tijd bezig ben met online marketing en me bezig houdt met:

  • Complexe websites bouwen en onderhouden
  • SEO analyses en verbetering
  • e-marketing
  • Adviseur voor Google producten

Heb ik na lang zoeken nu toch van mijn hobby mijn werk kunnen maken.